mandag den 14. maj 2012

GTA IV (PS3)


I 2008 udgav Rockstar dette open-world-action-adventure-spil, hvor man styrer hovedpersonen, Niko Belic. Niko kommer fra det gamle Jugoslavien og er kommet til USA, fordi han vil opleve noget nyt. Han er blevet inviteret af hans fætter, Roman, som tager imod en med åbne arme og viser Niko alle hans venner og bekendte. Bl.a. den steroidepumpede Brucie, som man får opbygget en solidt venskab til.
Roman ejer sit eget Taxabereau, men der er ikke nok penge i det, så han sender Niko ud på nogle missioner, hvor man skal agere tæskehold eller spion. Det er meget underholdende, at man, udover at klare missioner, også kan løbe rundt ligeså tosset man vil og lege stjernepsykopat eller klare nogle sidemissioner, når man får kærester og venner rundt omkring. Og efter man har klaret alle hovedmissionerne, kan man altid tjene ekstra gysser ved at udføre nogle beskidte jobs.

Alt i alt synes jeg, at det er meget fedt spil, og at Rockstar har levet op til de forventninger som man havde til dem. Dog er der nogen småting som fx at man skal skrive alle koderne på sin mobil, og den mobil kan kun huske et hvis antal koder, men bonus er dog, at man kan lave dem hurtigt, når man har indtastet alle tallene. Et sjovt spil, hvor man kan få rigtig mange timer til at gå med.
Bedømmelse: 8/10 likes

                                                                                                                                                                  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar